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sábado, 31 de marzo de 2018

Penne a la Vodka

Recipe courtesy of Ree Drummond

Penne alla Vodka


Total:
25 min
Prep:
10 min
Cook:
15 min
Yield:
4 to 6 servings



I borrowed this great recipe from Ree Drumond's Show, The Pioneer Woman

Ingredients/Ingredientes



Directions

Cook the pasta according to package directions.
Saute the garlic and onions in 2 tablespoons butter and the olive oil in a saucepan over medium heat until soft. Pour in the vodka, being careful if your stove has an open flame (remove the pan from the heat before adding). Cook and reduce for 2 to 3 minutes, then pour in the tomato puree. Stir the mixture until it's thoroughly combined, then reduce the heat to low. Pour in the heavy cream. Stir to combine, then turn heat to the lowest simmer possible. Sprinkle in the red pepper flakes and add salt and pepper to taste. Finally, stir in the remaining 1 tablespoon butter. Pour the drained pasta into the sauce and toss to combine. Sprinkle on the Parmesan, then sprinkle on more red pepper flakes if desired.
PREPARACIÓN:
Hacer un aderezo con la cebolla y ajos salteándolos en dos cucharadas de mantequilla y un chorro de aceite de olivo.  Echar el vodka, teniendo cuidad de si tiene fuego abierto, no vaya a caer sobre él. Hacer una reducción con esta mezcla por 2 o 3 minutos.  Echar, luego, la pasta de tomate.  Mezclar bien. Luego reducir el fuego y echar la leche evaporada.  Remover y bajar el fuego al mínimo. Salpicar la pizca de hojuelas de pimienta roja y agregar sal y pimienta al gusto. Echarle una cucharada de mantequilla y agregar la pasta escurrida y mezclar bien con la salsa. Espolvorear con queso parmesano.



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